Sådan

IMG_0991


Holdtyper:

  1. Intensivt på 11 dages kursus?
  2. Aften- eller eftermiddagshold?
  3. Flex-teori?
  4. Weekendkurser til generhverv?

➤ Hele kalenderen

På skolen kan du vælge holdundervisning med tavle, dvd og plancher eller Flex-teori med skolens eller egen pc.

Holdtyper:

1. Intensivt på 11 dages kursus:
Start mandag morgen kl. 08 med teori. tirsdag har vi så teori og banekørsel. onsdag og frem til fredag har vi så kørsel i trafik og teori i dagtimerne. I den sidste weekend og de næste dage træner vi prøver, repetere teori og har kørsel på motorvej og mørke så vi er klar til teoriprøven fra onsdag. Efter teoriprøven kører vi på køreteknisk anlæg og i trafik så vi er klar ned til 14 dage fra start. Typisk 20-40 dage med ventetid på prøverne.

Intensive kurser

2. Aften og eftermiddagshold:

Start kl. 16:30 eller kl. 19 i Gentofte man-tirs-onsdag-torsdag. Gå derefter 1-4 gange om ugen så teorien tager 3-7 uger. Kørsel på bane efter 2. teorigang og derefter 2-3 gange om ugen så vi er klar til teoriprøven ned til 3 uger efter start.

3. Flex-teori:
Start på en intro eller efter aftale. Vælg teorigange efter eget hoved, men selvfølgeligt efter niveau. Undervisning med pc og din lærer som støtte. Lån pc hos os eller medbring din egen bærbare.

4. Weekendkursus til Generhverv:

Start lørdag morgen kl. 08 og fortsæt til kl. 14, måske senere. Søndag start kl. 10 og fortsæt til kl. 14 eller senere. Repetition af love og regler samt målrettet prøvetræning på små hold. Efter weekenden kan du gratis træne på nettet eller deltage på alle andre weekend-, aften-og eftermiddagshold så du bruger os indtil du selv er klar. 

Og husk: Du kan skifte hold efter eget hoved, men efter aftale med os så det er relevant.

På kravlegården lærer du også at håndtere mc'ens vægt når du trækker mc'en

Kørsel - Hvor og Hvordan? 

Kravlegården:
Kravlegården er det første. Her er vi 4 lektioner, altså 3 timer. Vi kører på banen i Kastrup eller Solrød, evt. i Kvistgårde eller Toksværd.

I trafik:
I trafikken starter vi ved skolen garage ved Ryparken. Så bliver turene sværere og sværere og slutter med mørkekørsel inden teoriprøven. Inden teoriprøven har vi kørt i alt 11 x 45 min med 2 lektioner af gangen så det bliver effektivt.

Køreteknisk Anlæg:
Efter teoriprøven mangler vi kun to ting: Turen på Køretekniks Anlæg med sidevogn og undvigemanøvrer samt passagerkørsel og en dobbeltlektion i trafikken.


På Køreteknisk Anlæg lærer man bl.a. undvigemanøvre og sving med stor vinkel


© Søren Klausen 2018, mail@bilskolen.dk, Tlf 40 51 42 42, DanskeBank 3409-0005885078, BEMÆRK: Der tages højde for fejl her på siderne ! - Ring ved tvivl !